Afspraak
de werkplek van de toekomst
Afspraak
Cloudine - Fourtop ICT - Adoptie en implementatie

Bij de implementatie van Cloudine sta jij centraal

Veranderen gaat zeker niet vanzelf, we weten alles over een goed adoptieproces

Adoptie en training op maat

We denken met je mee en trainen je collega's
We weten bij Fourtop ICT als geen ander dat veranderen niet vanzelf gaat. Daarom staan bij ons de mensen op één bij de implementatie van Cloudine of andere ICT oplossingen. Voor, tijdens en na een project houden we altijd oog voor jou en je collega's. Je kunt hierdoor optimaal profiteren van een ICT-oplossing zodat je makkelijker, leuker en veiliger kunt samenwerken. We communiceren gedurende de implementatie dan ook altijd met de mensen in je organisatie en we trainen ze om het beste uit zichzelf te halen, zo weet ook iedereen waar ze aan toe zijn. De behoefte van je collega's bij het gebruik van applicaties zijn vaak niet hetzelfde, daarom bekijken we het specifiek voor jouw bedrijf. Wij noemen dit een adoptie- en trainingsprogramma op maat. Samen zorgen we ervoor dat iedereen klaar is voor je nieuwe cloud werkplek Cloudine!

Fourtop training ICT - Cloudine | Adoptie en implementatie

We zorgen voor een succesvolle implementatie

Samen brengen we de toegevoegde waarde in kaart!

Door de toegevoegde waarde voor de mensen in je organisatie in kaart te brengen is het helder wat de veranderingen op ICT gebied gaan opleveren. Onze ervaren ICT experts nemen het werk voor je uit handen en helpen je volledig bij dit proces.

Het trainen van al je collega's voor de beste adoptie!

Het is een hele uitdaging om een ICT oplossing succesvol te implementeren waarbij je niet alleen aan de techniek moet denken, maar ook je collega's er bij wilt betrekken. We maken ze van te voren enthousiast over de meerwaarde voor de dagelijkse werkzaamheden.

Je kunt straks optimaal profiteren van alle ICT voordelen!

Nu alle voordelen voor je collega's duidelijk zijn kan een ICT oplossing na implementatie succesvol worden doorgevoerd. Met als resultaat dat iedereen na de adoptie van Cloudine daadwerkelijk leuker, makkelijker en veiliger kan (samen)werken!

Overweeg je om te gaan werken met Microsoft Teams? Of wil je de algehele security van je ICT omgeving aanpakken? Om deze en andere ICT-oplossingen succesvol te implementeren is het niet alleen belangrijk om aan de techniek te denken, maar vooral om je collega's niet te vergeten. Zij zijn namelijk degene die er dagelijks mee aan het werk gaan. Wij met Cloudine helpen je daar volledig bij!"
Jaap van Oord - Fourtop - Cloudine
Jaap van Oord - Founder en Partner van Fourtop ICT
Fourtop training en adoptie ICT - Cloudine

 Een goede communicatie is belangrijk voor de best mogelijke adoptie. We doen dit voor, tijdens en na implementatie bij jouw organisatie!

Je implementatie van Cloudine is succesvol afgerond

Cloudine | Fourtop ICT

En wat nu?

Implementatie

50%


We zorgen er bij Fourtop voor dat een ICT-oplossing succesvol binnen jouw organisatie wordt doorgevoerd, zodat na de implementatie ook daadwerkelijk geprofiteerd kan worden van alle voordelen. Hierna houdt het niet op, ook na de implementatie van Cloudine helpen we je met alle ICT vraagstukken.

Training

75%


Na de implementatie van Cloudine krijg je toegang tot een online trainingsportal over bijvoorbeeld Microsoft Office en ICT Security. Ook nemen we de tijd tijdens onze inspiratiesessies of dieptetrainingen. Zo kunnen je collega's op een simpele manier alles leren over de nieuwe ICT omgeving.

Aan het werk

100%


Met een succesvolle implementatie en toegang tot de juiste trainingen kun je gebruik maken van je nieuwe ICT-oplossing. Met Cloudine kun je vanaf nu leuker, makkelijker en veiliger (samen)werken met al je collega's, waar je ook bent. En heb je hierna toch nog vragen? We staan altijd voor je klaar!

Nieuwsgierig? Plan een afspraak in en ontdek wat een adoptie- of trainingsprogramma op maat van Cloudine voor jou kan betekenen 

Afspraak