Afspraak
de werkplek van de toekomst
Afspraak
Fourtop-Cloudine-adoptie-Header

Veranderen gaat
zeker niet vanzelf

Fourtop stelt gebruikers centraal

De gebruiker staat centraal

Adoptie- en trainingsprogramma's op maat.
Fourtop weet als geen ander dat veranderen niet vanzelf gaat. Daarom staan bij ons de gebruikers op één bij de implementatie van Cloudine of andere ICT oplossingen. Voor, tijdens en na een project houden we altijd oog voor de gebruikers. Hierdoor pluk je daadwerkelijk de vruchten van een ICT-oplossing omdat gebruikers hierdoor veelal eenvoudiger, efficiënter en plezieriger werken. De communicatie naar de gebruikers gedurende de implementatie is dan ook een vast onderdeel. Wij noemen dit een adoptie- en trainingsprogramma, dat we per organisatie op maat maken. Immers is de behoefte van bijvoorbeeld kantoor- of werkplaatsmedewerkers bij het gebruik van applicaties vaak niet hetzelfde.

Fourtop training ICT
Overweeg je om te gaan werken met Microsoft Teams? Of wil je de beveiliging van je e-mail aanpakken? Om deze en andere ICT-oplossingen succesvol te implementeren is het niet alleen belangrijk om aan de techniek te denken, maar vooral om de gebruikers niet te vergeten. Zij zijn tenslotte degene die er mee aan het werk gaan.
Jaap-nieuw-1
Jaap van Oord - Founder en Partner van Fourtop
Training groep ICT Fourtop Cloudine

Een succesvolle implementatie

Breng de toegevoegde waarde in kaart

Door de toegevoegde waarde voor gebruikers in kaart te brengen is het helder wat de veranderingen kunnen opleveren. Fourtop helpt je met dit proces en neemt veel werk uit handen.

Verander het gedrag van
de gebruikers

Om de voordelen van een ICT-oplossing optimaal te benutten vraagt dit wel om een verandering in het gedrag van gebruikers. Dit bereiken we door gebruikers van tevoren enthausiast te maken over de meerwaarde voor hun dagelijkse werkzaamheden.

Profiteer optimaal van alle voordelen

Nu de voordelen voor de gebruikers duidelijk zijn kan een ICT-oplossing na implementatie succesvol door worden ingevoerd, zodat na de implementatie ook daadwerkelijk de vruchten hiervan worden geplukt.

De communicatie naar gebruikers is een cruciaal onderdeel van een implementatie

Implementatie voltooid

Wat nu?

Implementatie

50%


Fourtop zorgt ervoor dat een ICT-oplossing succesvol binnen jouw organisatie wordt doorgevoerd, zodat na de implementatie ook daadwerkelijk de vruchten hiervan geplukt kunnen worden. Onze service loopt echter door, ook na de implementatie.

Training

75%


Na de implementatie van een ICT-oplossing krijg je toegang tot een online trainingsportal die goed gerubriceerde en gebruikersvriendelijke trainingen bevat op het gebied van bijvoorbeeld Office en Security. Zo kunnen gebruikers eenvoudig alles leren over een nieuwe ICT oplossing.

Aan het werk

100%


Met een succesvolle implementatie en toegang tot de juiste trainingen voor gebruikers pluk je daadwerkelijk de vruchten van een nieuwe ICT-oplossing omdat gebruikers hierdoor veelal eenvoudiger, efficiënter en plezieriger (samen)werken.

Nieuwsgierig? Plan een afspraak in en ontdek wat een adoptie- of trainingsprogramma op maat voor jou kan betekenen. 

Afspraak