Afspraak
de werkplek van de toekomst
Afspraak
Fourtop - Cloudine - samenwerken

Met Cloudine samenwerken in
Microsoft Teams

Je kunt leuker, makkelijker en veiliger samenwerken, waar je ook bent!

Samenwerken in Teams

Een professionele werkruimte 'in de cloud'
Microsoft Teams van Office 365 is een professionele werkruimte ‘in de cloud’ waarin alle personen, inhoud en hulpmiddelen beschikbaar zijn die je als teamlid of medewerker nodig hebt. Het is mogelijk om in deze gedeelde werkruimte met andere teamleden snel te schakelen tussen spraak-, video- en tekstverbindingen, bestanden en agenda’s te delen en zelfs om gezamenlijk en tegelijkertijd content te bewerken. Je kunt met Cloudine en Microsoft Teams simpel met zowel interne als externe teamleden communiceren. Het maakt samenwerken leuker en makkelijker en overal waar je bent mogelijk!

Samenwerken in teams - Fourtop Cloudine

Slim communiceren via Microsoft Teams

Snel schakelen tussen spraak-, video- en tekstverbindingen

Microsoft teams maakt het mogelijk om met je collega's of andere teamleden snel te schakelen tussen spraak-, video- en tekstverbindingen. En dit allemaal vanuit een gedeelde werkruimte. Samenwerken hoort leuk en makkelijk te zijn, waar je ook bent.

Toegang tot vertrouwde Office 365 programma's en functionaliteiten

Vanuit Microsoft Teams heb je toegang tot vertrouwde Office 365 programma’s en functionaliteiten zoals Word, Excel en OneDrive voor Bedrijven. Dit betekent dat alle gedeelde documenten, spreadsheets en presentaties worden gesynchroniseerd, zodat elk lid van een groep altijd toegang heeft tot de nieuwste inhoud.

Een slimme, veilige en toekomstbestendige investering

Microsoft Office 365 is een product dat continu wordt verbeterd en steeds verder wordt uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Dit om aan jouw behoefte te blijven voldoen en om te anticiperen op actuele ontwikkelingen. Je organisatie is daardoor klaar voor de uitdagingen en kansen van vandaag en die van de toekomst. 

Vraag jij jezelf ook altijd af of je nu de laatste versie van een document hebt of dat je over alle benodigde en actuele informatie beschikt? Dat kost tijd en levert frustratie op. Door de inzet van Microsoft Teams heb je altijd beschikking over alle actuele informatie en wordt werken voor jou weer efficiënter, leuker en makkelijker.
Douwe van der Graaf - Fourtop - Cloudine
Douwe van der Graaf - Sales en Marketing Manager
Samenwerken - Fourtop Cloudine

Het gebruik van file servers en losse communicatie applicaties- en programma's zijn verleden tijd

Inrichting en implementatie

Benut jij alle mogelijkheden van Office 365?

Licentie

33%


Heb je al een licentie en daarmee alle mogelijkheden waaronder Microsoft Teams tot je beschikking? En heb jij het gevoel dat je nog niet alle mogelijkheden van Office 365 gebruikt in het dagelijkse werk? We kunnen je bij Fourtop helpen om al deze mogelijkheden zo goed mogelijk te benutten.

Implementatie

66%


We hebben met onze ICT experts ruime ervaring in het op maat implementeren van Microsoft Office 365. We hebben hierbij niet alleen aandacht voor de technische kant, maar ook juist voor de menselijke kant van je organisatie. De gebruiker staat bij ons altijd voorop!

De gebruikers

100%


Eén van de belangrijkste dingen bij een implementatie is om iedereen in je bedrijf bekend te maken met alle opties en mogelijkheden. Tegelijkertijd wil je passende en uniforme randvoorwaarden scheppen zoals een juiste structuur en databeveiliging. Wij helpen je om de perfecte balans te vinden.

Maak een afspraak

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en voordelen? Microsoft Teams maakt deel uit van onze totaal werkplek Cloudine. Maak een afspraak en ontdek wat Cloudine voor jouw organisatie kan betekenen!

Afspraak