Afspraak
de werkplek van de toekomst
Afspraak
Samenwerken in Teams Header

In Cloudine samenwerken in
Microsoft Teams

Leuker, makkelijker, efficiënter en veiliger!

Microsoft Teams

Een professionele werkruimte 'in de cloud'.
Microsoft Teams van Office 365 is een professionele werkruimte ‘in de cloud’ waarin alle personen, inhoud en hulpmiddelen beschikbaar zijn die je als teamlid of werknemer nodig hebt. Het is mogelijk om in deze werkruimte met andere teamleden snel te schakelen tussen spraak-, video- en tekstverbindingen, bestanden en agenda’s te delen en zelfs om gezamelijk content te bewerken. Met Microsoft Teams wordt alles samengebracht in een gedeelde werkruimte, speciaal ontwikkeld om snel te schakelen met zowel interne als externe teamleden.

Samenwerken met Cloudine
Vraag jij jezelf ook altijd af of je nu de laatste versie van een document hebt of dat je over alle benodigde en actuele informatie beschikt? Dat kost tijd en levert frustratie op. Door de inzet van Microsoft Teams heb je altijd beschikking over alle actuele informatie en wordt werken voor jou weer eenvoudig, efficiënt en plezierig.
Douwe-1
Douwe van der Graaf - Sales en Marketing Manager
Werken in Microsoft Teams

Slim communiceren via Microsoft Teams

Snel schakelen tussen spraak-, video- en tekstverbindingen

Microsoft teams maakt het mogelijk om met andere teamleden snel te schakelen tussen spraak-, video- en tekstverbindingen. Dit allemaal vanuit een gedeelde werkruimte, speciaal ontwikkeld om snel te schakelen met teamleden. 

Toegang tot vertrouwde Office 365 programma's en functionaliteiten

Vanuit Microsoft Teams heb je toegang tot vertrouwde Office 365 programma’s en functionaliteiten zoals Word, Excel en OneDrive voor Bedrijven. Dit betekent dat alle gedeelde documenten, spreadsheets en presentaties worden gesynchroniseerd, zodat elk lid van een groep altijd toegang heeft tot de nieuwste inhoud.

Een slimme, veilige en toekomstbestendige investering

Microsoft Office 365 is een product dat continu wordt verbeterd en steeds verder wordt uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Dit om aan de behoefte van de klant te blijven voldoen en te anticiperen op actuele ontwikkelingen. Jouw organisatie is daardoor klaar voor de uitdagingen en kansen van vandaag en die van de toekomst. 

Het gebruik van file servers en losse communicatie applicaties en programma's zijn verleden tijd

Inrichting en implementatie

Benut jij alle mogelijkheden van Office 365?

Licentie

33%


Heb je reeds een licentie en daarmee alle mogelijkheden waaronder Microsoft Teams tot je beschikking? En heb jij het gevoel dat je nog niet alle mogelijkheden van Office 365 benut? Fourtop kan je helpen om al deze mogelijkheden, die je al in handen hebt, te benutten.

Implementatie

66%


Wij hebben ruime ervaring in het op maat implementeren van Office 365, en heeft daarbij niet alleen aandacht voor de technische kant maar ook zeker voor de menselijke kant van de organisatie. 

De gebruikers

100%


Een van de belangrijkste dingen bij een implementatie is om gebruikers bekend te maken met alle opties en mogelijkheden en tegelijkertijd om passende en uniforme randvoorwaarden te scheppen zoals een juiste structuur en databeveiliging.

Maak een afspraak

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en voordelen? Microsoft Teams maakt deel uit van onze totaal werkplek Cloudine. Maak een afspraak en ontdek wat Cloudine voor jouw organisatie kan betekenen!

Afspraak