Afspraak
de werkplek van de toekomst
Afspraak
Cloudine - Fourtop - dataveiligheid

Preventie van
gegevensverlies

Controle over je data met automatische back-ups, veilig mailen en beleidsregels

Bescherming van je informatie

Voorkom datalekken en het verliezen van je gegevens
Als bedrijf moet je voldoen aan verschillende regelgevingen en normeringen, zo behoor je ook verantwoordelijk om te gaan met de persoonsgegevens van je collega's. Naast privacygevoelige gegevens zijn er nog andere belangrijke gegevens en documenten, de zogenaamde ‘kroonjuwelen’, die om beveiliging vragen om misbruik of fouten te voorkomen. We helpen je bij Fourtop graag door je 'gestandaardiseerde' preventie van gegevensverlies te bieden met behulp van Cloudine en het Microsoft Office 365 platform. Zo heb je altijd zelf de controle over zowel interne als extern met derden gedeelde bestanden. 

Data Loss Prevention - gegevensbescherming - Fourtop Cloudine

Voorkom gegevensverlies in Office 365

Makkelijk de juiste beleidsregels voor jouw bedrijf opstellen

Met de juiste Office 365 beleidsregels bepaal jij waar gegevens worden opgeslagen, welke gegevens kunnen worden gedeeld en op welke wijze dit gebeurt. Hiermee voorkom je op een makkelijke manier dat belangrijke gegevens per ongeluk op de verkeerde plek gepubliceerd worden.  

Pro-actief je medewerkers informeren om datalekken te voorkomen

Wanneer documenten niet aan je opgestelde beleidsregels voldoen, bijvoorbeeld wanneer er per ongeluk een BSN-nummer in een e-mail is opgenomen, worden medewerkers direct met een notificatie in hun beeldscherm hierover geïnformeerd. Het kan snel en simpel aangepast worden.

Meer acties om het verliezen van gegevens tegen te gaan

Medewerkers kunnen eenvoudig versleutelde en met rechten beveiligde e-mails uitwisselen. Acties zoals encryptie, visuele markeringen, watermerken en beperkte toegangsrechten worden waar nodig standaard op je documenten en e-mails toegepast.  

Wij helpen je om Cloudine en Microsoft Office 365, passend bij jouw bedrijf, op een juiste en veilige manier te implementeren. Daarbij bieden we een oplossing die standaard (privacy) gevoelige informatie beschermt en ook controleert. Je kunt erop vertrouwen dat jouw bedrijf beschermd is tegen datalekken en ook voldoet aan de verschillende regelgevingen.
Jaap van Oord - Fourtop - Cloudine
Jaap van Oord - Founder en Partner van Fourtop
Gegevensbescherming - Fourtop - Cloudine

Door middel van informatiebescherming voorkomen we dat belangrijke gegevens per ongeluk worden gepubliceerd of gemaild

Meer opties om je data te beschermen

Office 365 zonder back-up is een enorm risico

Gebruik jij al Office 365? En denk je dat alles wat je doet standaard veilig en beschikbaar is door een automatische back-up? Niets is minder waar. Microsoft Office 365 biedt wel mogelijkheden voor een back-up, maar dit is niet standaard aanwezig. Je loopt hierdoor een groot risico om cruciale bedrijfsdata te verliezen. Dit lossen we graag voor je op!

We bieden een snelle, effectieve en veilige oplossing door niet alleen een back-up te verzorgen, maar deze ook voortdurend te monitoren en waar nodig bij te sturen. Hiermee is de beschikbaarheid van je bedrijfsgegevens gegarandeerd. Wis je dan per ongeluk of onbewust een belangrijk bedrijfsdocument, dan levert dit geen enkel probleem op. Ook niet wanneer je een maand of zelfs later tot deze ontdekking komt.
Dankzij onze Office 365 back-up heb je je document of e-mail snel weer tot je beschikking. Ook voldoe je meteen aan enkele compliance criteria en de back-up voorwaarden voor bijvoorbeeld ISO.

Is in jouw bedrijf e-mail de zwakke schakel?

Cloudine heeft de oplossing
Naar alle waarschijnlijkheid verstuur je regelmatig een e-mail, het is een tenslotte een veel gebruikt communicatiemiddel. Maar wist je dat het gebruik van e-mail een zwakke schakel in de beveiliging van een organisatie is? Je kunt een e-mail namelijk vergelijken met een open enveloppe die gemakkelijk te onderscheppen is. Daarnaast worden e-mails nog wel eens per ongeluk aan de verkeerde ontvanger verzonden waardoor er sprake kan zijn van een datalek. Kortom, het gebruik van e-mail maakt je bedrijf bijzonder kwetsbaar. Bij Fourtop kunnen we dit voor je oplossen. Met Cloudine Secure Mail beschermen wij je bedrijf op het gebied van informatie effectief, zonder dat je collega's hier last van hebben.

Cloudine Secure Mail
Het beveiligen van informatie hoeft het gebruikersgemak zeker niet in de weg te staan. Medewerkers kunnen gewoon blijven werken zoals zij gewend zijn, terwijl alle e-mails automatisch versleuteld worden. Alleen de ontvanger kan de e-mail inzien. Niet alleen de versleuteling van e-mails is onderdeel van Coudine Secure Mail. Ook voorkomt Secure Mail dat er informatie wordt gemaild dat helemaal niet gedeeld mag worden in het kader van de AVG. Ook omdat dit bijvoorbeeld bedrijfsjuwelen (gevoelige bedrijfsinformatie) betreffen. De technologie van onze oplossing waarschuwt medewerkers voordat de gevoelige informatie wordt verzonden en hierdoor voorkom je niet alleen fouten, maar creëer je ook direct bewustwording bij je medewerkers.

AVG proof
Met Secure Mail is je bedrijf beschermd en voldoe je ook nog eens aan wet- en regelgeving zoals de AVG, ISO 27001 en NEN7510. Bij Fourtop maken we met Cloudine samenwerken niet alleen makkelijk, efficiënt en leuk, maar ook heel veilig. En dat scheelt een hoop zorgen!

Maak een afspraak

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en voordelen? Data Loss Protection, Secure Mail en Office 365 back-up zijn standaard onderdeel van onze totaal werkplek Cloudine. Maak een afspraak en ontdek wat Cloudine voor jouw bedrijf kan betekenen!

Afspraak