Afspraak
de werkplek van de toekomst
Afspraak
data loss prevention fourtop cloudine

Preventie van
gegevensverlies

Met automatische back-ups, veilig mailen en beleidsregels

Informatie bescherming

Gestandaardiseerde' preventie van gegevensverlies
Als bedrijf moet je voldoen aan verschillende regelgevingen. Zo behoor je verantwoordelijk om te gaan met persoonsgegevens. Naast privacygevoelige gegevens zijn er nog andere belangrijke gegevens en documenten, de zogenaamde ‘kroonjuwelen’, die om beveiliging vragen om misbruik of fouten te voorkomen. Fourtop kan hierbij helpen en biedt ‘gestandaardiseerde’ preventie van gegevensverlies met behulp van het platform Microsoft Office 365. Zo heb je altijd controle over interne als over extern met derden gedeelde bestanden. 

actieve databescherming
Wij helpen je om Office 365, passend bij jouw bedrijf, op een juiste en veilige manier te implementeren. Daarbij bieden we een oplossing die standaard (privacy) gevoelige informatie beschermt en ook controleert. Je kunt erop vertrouwen dat jouw bedrijf beschermd is tegen data-lekken en tevens voldoet aan de verschillende regelgevingen.
Jaap-nieuw-1
Jaap van Oord - Founder en Partner van Fourtop
data-security-cloudine

Gegevensverlies voorkomen in Office 365

De juiste beleidsregels voor jouw bedrijf opstellen

Met de juiste Office 365 beleidsregels bepaal jij waar gegevens worden opgeslagen, welke gegevens kunnen worden gedeeld en op welke wijze dit dient te geschieden. Hiermee voorkom je dat belangrijke gegevens per ongeluk op de verkeerde plek gepubliceerd worden.  

Pro-actief medewerkers informeren

Wanneer documenten niet aan de opgestelde beleidsregels voldoen, bijvoorbeeld wanneer er per ongeluk een BSN-nummer in een e-mail is opgenomen, worden medewerkers direct met een notificatie in hun beeldscherm hierover geïnformeerd.

Meer acties om gegevens verlies te voorkomen

Medewerkers kunnen eenvoudig versleutelde en met rechten beveiligde e-mails uitwisselen. Acties zoals encryptie, visuele markeringen, watermerken en beperkte toegangsrechten worden waar nodig standaard op documenten en e-mails toegepast.  

Doormiddel van informatie bescherming voorkomen we dat belangrijke gegevens per ongeluk worden gepubliceerd of gemaild

Meer opties om data te beschermen

Office 365 zonder back-up is een enorm risico

Gebruik jij Office 365? En denk je dat alles wat je doet standaard veilig en beschikbaar is door een automatische back-up? Niets is minder waar. Microsoft Office 365 biedt wel mogelijkheden voor een back-up maar dit is niet standaard aanwezig. Je loopt hierdoor een groot risico om cruciale bedrijfsdata te verliezen. Dit lossen we graag voor je op!

We bieden een snelle, effectieve en veilige oplossing door niet alleen een back-up te verzorgen maar deze ook voortdurend te monitoren en waar nodig bij te sturen. Hiermee is de beschikbaarheid van bedrijfsgegevens gegarandeerd. Wis je dan per ongeluk of onbewust een belangrijk bedrijfsdocument, dan levert dit geen enkel probleem op. Ook niet wanneer je een maand of zelfs later tot deze ontdekking komt.
Dankzij onze Office 365 back-up heb je je document of e-mail snel weer tot je beschikking. Ook voldoe je meteen aan enkele compliance criteria en de back-up voorwaarde voor bijvoorbeeld ISO.

Is in jouw bedrijf e-mail de zwakke schakel?

Cloudine heeft de oplossing
Naar alle waarschijnlijkheid verstuur je regelmatig een e-mail, het is een tenslotte een veel gebruikt communicatiemiddel. Maar wist je dat het gebruik van e-mail een zwakke schakel in de beveiliging van een organisatie is? Je kunt een e-mail namelijk vergelijken met een open enveloppe die gemakkelijk te onderscheppen is. Daarnaast worden e-mails nog wel eens per ongeluk aan de verkeerde ontvanger verzonden waardoor er sprake kan zijn van een datalek. Kortom, het gebruik van e-mail maakt je bedrijf bijzonder kwetsbaar. Bij Fourtop kunnen we dit voor je oplossen.  Met Cloudine Secure Mail beschermen wij je bedrijf op het gebied van informatie effectief, zonder dat gebruikers hier last van hebben.

Cloudine Secure Mail
Het beveiligen van informatie hoeft het gebruikersgemak zeker niet in de weg te staan. Medewerkers kunnen gewoon blijven werken zoals zij gewend zijn, terwijl alle e-mails automatisch versleuteld worden. Alleen de ontvanger kan de e-mail inzien. Niet alleen de versleuteling van e-mails is onderdeel van Coudine Secure Mail. Ook voorkomt Secure Mail dat er informatie wordt gemaild dat helemaal niet gedeeld mag worden in het kader van de AVG. Echter ook omdat dit bijvoorbeeld bedrijfsjuwelen (gevoelige bedrijfsinformatie) betreffen. De technologie van onze oplossing waarschuwt medewerkers voordat de gevoelige informatie wordt verzonden. Hierdoor voorkom je niet alleen fouten, maar creëer je ook direct bewustwording bij de medewerkers.

AVG proof
Met Secure Mail is je bedrijf beschermd en voldoe je ook nog eens aan wet- en regelgeving zoals de AVG, ISO 27001 en NEN7510. Fourtop maakt samenwerken niet alleen eenvoudig, efficiënt en plezierig maar ook heel veilig. En dat scheelt een hoop zorgen.

Maak een afspraak

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en voordelen? Data Loss Protection, Secure Mail en Office 365 back-up zijn standaard onderdeel van onze totaal werkplek Cloudine. Maak een afspraak en ontdek wat Cloudine voor jouw bedrijf kan betekenen!

Afspraak