Afspraak
de werkplek van de toekomst
Afspraak


Cloudine industrie Cloudine industrie | Fourtop ICT 

 

 

 

 

Cloudine industrie | Fourtop ICT

Hoi! Ik ben Cloudine industrie
Ken je mij al? Naast de bekende Cloudine breng ik als cloud werkplek graag verdieping voor je organisatie in de industrie branche. Wij zorgen voor een stabiele en veilige ICT omgeving zodat het gehele werkproces niet stilstaat en zodat er zorgeloos gewerkt kan worden. Samenwerken wordt leuker, makkelijker en veiliger! Wil je meer weten? Maak direct een afspraak of lees verder over wat ik voor je kan betekenen!

Cloudine industrie - jouw cloud werkplek

Preventie van gegevensverlies
In een tijdperk waar (on)veiligheid van je data en privacy aan de orde van de dag zijn moet je als bedrijf voldoen aan verschillende regelgevingen en normeringen, zo ook in de industrie branche. Zo behoor je verantwoordelijk om te gaan met persoonsgegevens of andere belangrijke en gevoelige gegevens van klant, partner of collega. Wil je weten hoe jij door middel van gestandaardiseerde beleidsregels controle kan krijgen over Microsoft Office bestanden? Ik help je graag om veilig en AVG compliant te werken!

Cloudine - de betrouwbaarste werkplek

Veilig en zorgeloos mailen
Wil je als bedrijf in de industrie branche beschermd zijn en ook nog eens aan wet- en regelgeving zoals de AVG, ISO 27001 en NEN7510 voldoen? Met Secure Mail zorg ik ervoor dat samenwerken niet alleen eenvoudig, efficiënt en leuker is, maar ook heel veilig. En dat scheelt jou een hoop zorgen. Is e-mail nog een zwakke schakel in je bedrijf? Of twijfel je aan de beveiliging van je e-mail? Ik help je graag verder zodat je ICT omgeving veilig is en je zorgeloos kunt werken!

Cloudine - de veiligste werkplek

Het begint bij een succesvolle implementatie
In de industrie branche is naast een veilige ICT omgeving goede communicatie ook erg belangrijk. Als organisatie wil je gegevens graag duidelijk inzichtelijk krijgen en kunnen delen met derden. Onze ervaren ICT deskundigen helpen met adoptie- en trainingsprogramma's op maat zodat iedereen zo optimaal mogelijk kan werken. En dit heeft een positief effect op de samenwerking met partners, collega's en klanten. Medewerkers werken makkelijker, leuker en veiliger samen, hier help ik je graag bij!

Cloudine - de eenvoudigste werkplek

 

Eenvoudig samenwerken in Microsoft Teams
Vraag jij jezelf ook altijd af of je nu de laatste versie van een document hebt of dat je over alle benodigde en actuele informatie beschikt? Bij samenwerken in een project, op een afdeling of binnen je team vraagt communicatie en informatievoorziening om voortdurende aandacht en het verloopt niet altijd even succesvol. Dat kost tijd en levert frustratie op. Door de inzet van Microsoft Teams maak ik samenwerken weer eenvoudig en leuk in de industrie branche. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en voordelen? Ik help je graag verder!

Cloudine - de leukste werkplek 

Cloudine | Fourtop ICT

 

Hoi! Ik ben Cloudine, jouw cloud werkplek!

Met Cloudine nemen bedrijven afscheid van fysieke servers en kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de voordelen van werken in de cloud. Zo kun je met de moderne werkplek waar je ook bent samenwerken, op een simpele manier met elkaar communiceren, terwijl gevoelige data altijd veilig is. Onze cloud werkplek Cloudine is klaar voor jou!

Een aantal van onze Cloudine klanten! Zorgt Cloudine straks ook voor jou?

Greenberg Nielsen | klantcase Fourtop ICT
Sterk Werk | klantcase Fourtop ICT
Hols de Man | klantcase Fourtop ICT
RG-projecten | klantcase Fourtop ICT
The Accounting Company (TAC) | klantcase Fourtop ICT
Cloudine industrie | Totaaloplossing | Fourtop ICT

Een succesvolle implementatie

Veranderen gaat zeker niet vanzelf
Wij weten dit bij Fourtop ICT als geen ander! Naast een stabiele en veilige ICT omgeving heb je in de industrie branche te maken met collega's op verschillende locaties met verschillende wensen. Medewerkers op kantoor, op de werkvloer of onderweg zullen goed met elkaar moeten communiceren. Er is ruimte om te denken in groei en oplossingen voor de toekomst dankzij de verschillende ICT-oplossingen van onze Cloudine industrie. Hierbij staat je klant centraal en profiteer je optimaal van een ICT-oplossing zodat iedereen in je bedrijf makkelijker, leuker en veiliger kan (samen)werken met elkaar.

Meer lezen

Cloudine industrie | Informatiebescherming | Fourtop ICT

Informatiebescherming

Efficiënte beveiliging van je informatie, zonder medewerkers ermee te belasten
Naast efficiënter werken in een stabiele en goed beveiligde ICT omgeving moet je als bedrijf in de industrie branche voldoen aan verschillende regelgevingen en normeringen. Zo behoor je verantwoordelijk om te gaan met persoonsgegevens. Naast privacygevoelige gegevens zijn er nog andere belangrijke gegevens en documenten, de zogenaamde ‘kroonjuwelen’, die om beveiliging vragen. Wij bij Fourtop ICT kunnen je hierbij helpen met onze Cloudine industrie, we bieden verschillende vormen van beveiliging. Alles zodat jij en je collega's AVG compliant en zorgeloos kunnen werken!

Meer lezen

Cloudine industrie | Microsoft Teams Cloudine | Fourtop ICT

Samenwerken via Microsoft Teams

Een professionele werkruimte 'in de cloud' met Cloudine
Microsoft Teams van Microsoft Office 365 is een professionele werkruimte in de cloud waarin alle personen, inhoud en hulpmiddelen beschikbaar zijn die je als teamlid of medewerker nodig hebt. Het is mogelijk om in deze werkruimte met collega's of andere teamleden snel te schakelen tussen spraak-, video- en tekstverbindingen, bestanden en agenda’s te delen en zelfs om content tegelijkertijd te bewerken. Met Microsoft Teams wordt alles samengebracht in een gedeelde werkruimte, speciaal ontwikkeld om snel te schakelen met zowel interne als externe teamleden. Maak samenwerken makkelijker en leuker met Cloudine industrie en Microsoft Teams!

Meer lezen

Cloudine industrie | Mail zorgeloos | Fourtop ICT

Veilig en zorgeloos mailen

Je kunt een e-mail vergelijken met een open enveloppe
Naar alle waarschijnlijkheid verstuur je regelmatig een e-mail, het is tenslotte een veel gebruikt communicatiemiddel. Maar wist je dat het gebruik van e-mail een zwakke schakel in de beveiliging van een organisatie is? Je kunt een e-mail namelijk vergelijken met een open enveloppe die gemakkelijk te onderscheppen is. Met Cloudine Secure Mail beschermen wij je bedrijf snel en effectief. Je kunt zorgeloos samenwerken met Cloudine industrie zodat je focus blijft op de groei van je organisatie.

Meer lezen

Nog meer voordelen van Cloudine

Cloudine is ontwikkeld door Fourtop ICT en gebaseerd op het Microsoft 365 platform. Een platform dat qua betrouwbaarheid en beschikbaarheid voldoet aan de hoogste standaarden en normen. Daarnaast voorziet Cloudine in extra beveiliging, informatiebescherming, dagelijkse ondersteuning, beheer en constante training. Cloudine maakt samenwerken leuk, makkelijk en veilig!

Cloudine industrie | Fourtop ICT

Ben je al overtuigd van Cloudine? Plan dan nu een afspraak met ons in

Afspraak